Nøgne danske tv værter erotiske billeder sort hvid

Dansk nøgen billeder

19/11/ · nov. , I et stadigt stigende konkurrerende marked har én nyhedsstation fundet en måde at skille sig ud på: deres værter smider nemlig tøjet! Klippet foroven er taget fra dokumentaren “Naked News – Backstage”, der blev vist på TV 2 Zulu søndag bernermoe.dkted Reading Time: 1 min. 29/7/ · Lisbeth Østergaard fortryder ikke, at hun smed tøjet for åben skærm i Go’ morgen Danmark i dag. Hele ugen har morgenprogrammet haft naturisme – lysten til at færdes uden tøj – som tema. Og i dag besøgte Lisbeth Østergaard Solbakken Camping ved Isefjorden på Sjælland. En naturistcampingplads, hvor folk nyder livet og naturen uden en trevl på bernermoe.dkted Reading Time: 2 mins.

TV 2 News kan den. Her i galleriet er der samlet en lang række af både gamle og nuværende værter på TV 2 News. Oprindeligt værtshold på TV 2 News fra Onsdag, Janni Pedersen, Lasse Sjørslev. TV 2 News gik første gang i luften for præcis 10 år siden, og det betyder også, at der har været en del værter undervejs. Divya Das.

Mor fuck søn xvideos Modne kvinder dyrker sex Bedste vaginal tatoveringer

Sådan lød det forsigtigt fra P3-radiovært Maria Josefine Madsen — bedre kendt som JoJo — da hun forleden var på vej til en fotograf for at få taget nogle nøgenbilleder. Radioværten er ellers ikke typen, der poserer hverken helt eller halvt afklædt, og du finder med andre ord ikke billeder af JoJo på Instagram , hvor hun står i strandkanten iført badetøj.

Jeg kan heller ikke lide at vise mine bare arme på et billede, fortalte hun inden fotograferingen. Alligevel har hun besluttet, at det er tid til at udfordre sig selv med nogle nøgenbilleder hos en dygtig fotograf. Det er der en helt særlig årsag til, men den vender vi lige tilbage til. Valget af fotograf til nøgenbillederne blev Kia Hartelius, der var sød til at få JoJo til at føle sig tryg fra starten:.

På den måde var rollerne byttet om, siger JoJo efter fotograferingen og griner.

Meiki kirsebær 2 Han sidder på mit ansigt Anja nissen nøgen

Nøgne-Nyheder i tv er noget vi frem til på DR og Tv2. bernermoe.dk er en nyhedsportalt med faktuelle og ægte nyheder fra ind og udland, de bliver toppede op med smukke og frække Jounalister og tv-værter der smider alt tøjet mens de læser nyheder op. I næsten to årtier har Naked News været det eneste program med intet at skjule! Danske kendte Internationale kendte Kongelige Musik Film, tv & radio Event & kultur Anmeldelser Filmmagasinet.

Sjit happens nøgen

Glemt adgangskode? Er du avisabonnent? Har du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Opret profil. Indtast din e-mailadresse, så sender vi dig en e-mail med information om, hvordan du ændrer din adgangskode. Vi kan desværre ikke finde e-mailen i vores system. Indtast en ny e-mail eller kontakt kundeservice på tlf. Vi har opdateret vore systemer og øget sikkerheden. Vi skal i den forbindelse bede dig opdatere din adgangskode.

Indtast din e-mailadresse, så sender vi dig et link til at ændre din adgangskode. Indtast din e-mail samt en valgfri adgangskode på min. Tak fordi du har oprettet en profil. Du er nu logget ind på bt. Vi har sendt dig en bekræftelse til. Hele ugen har morgenprogrammet haft naturisme — lysten til at færdes uden tøj — som tema.

Billede af en sort røv Hot kissing piger Sex annoncer fyn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *